Helyi hivatalos közlöny
Azért vagyunk, hogy…

segítsük a helyi pályakezdő vállalkozókat abban, hogy minél sikeresebben működjenek.

Milyen előnyökkel jár, ha a Hargita Business Centerben bérelsz irodát?

Egy nagy közösség vagyunk, ahol a piaci árnál olcsóbb irodabérlet inspiráló környezettel, közösségi szemlélettel, segítő hozzáállással párosul. A vállalkozások odafigyelést, tanácsokat kapnak, és nem utolsó sorban üzleti kapcsolatokat szerezhetnek, hisz a Székelyudvarhelyen és vonzáskörzetében élő, vállalkozószellemű fiatalokat erős gazdasági lobbitevékenységgel is támogatjuk.

Szakmai konferenciák, képzések, pályázati tevékenységek és különböző közös programok szervezésével egy erős, együttműködő udvarhelyszéki vállalkozói réteg összetartói szeretnénk lenni.

„A székelyudvarhelyi vállalkozói inkubátorház 2017 júniusában nyitotta meg kapuit. Az épület nagyon hamar megtelt élettel: 34 vállalkozás, közel 90 ember dolgozik napi szinten az inkubátorházban. Ezek az emberek rendszeres résztvevői a konferenciateremben, illetve tárgyalótermeinkben rendezett előadásoknak, workshopoknak. De eseményeink népszerűek az épület falain túl is: 90-100 fővel rendszeresen teltház van például a Bizniszvitamin című eseményeinken.”

Kapcsolat adatok:

535600 Székelyudvarhely
II. Rákóczi Ferenc utca 84. szám
Telefon: 0366–567 941
E-mail: ferencz.szilvia@hbcenter.ro
https://hbcenter.ro/
Facebook: facebook.com/harghitabusinesscenter

Frissítés dátuma:
2019.04.30.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette