Helyi hivatalos közlöny

Június végén ismertettük annak a gazdasági felmérésnek az eredményeit, amely a városháza kezdeményezésére készült el. A koronavírus-járvány okozta nehézségek enyhítésére az első intézkedéscsomagot már elérhető: az adókedvezmények és a kamateltörlés mellett, ötven vállalkozás számára honlap is készül a HBC és a U-Hub Honlapom a holnapom programja révén.

Második lépésként a turizmus területén tevékenykedő vállalkozások számára hívtuk életre a Mi itthon nyaralunk programot. A turisztikai élénkítő projekt lényege, hogy felhívja a figyelmet a székelyudvarhelyi és udvarhelyszéki kirándulási, élményszerzési, gasztronómiai és szálláslehetőségekre. A programban résztvevő vállalkozások így közösen kínálhatnak programot az itthon nyaralók számára. A programhoz csatlakozott utazási irodák külön udvarhelyszéki csomagot is kínálnak az érdeklődőknek.

A program részleteit ma mutattuk be a sajtó képviselőinek. Az eseményen Jakab Attila városmenedzser ismertette a kezdeményezés részleteit. Jelen volt Fazakas Szabolcs, a szejkefürdői Mini Erdély Park működtetője, aki elsőként csatlakozott a programhoz. Nem szokványos programjait mutatta be Jakab Attila (Jaxy): négy vagy két keréken mutatja meg az érdeklődőknek a környéket, de tandem siklóernyőzést, sétarepülőzést is vállalnak.

Eddig mintegy negyven vállalkozás csatlakozott a programhoz. Ez a lehetőség továbbra is fennáll minden vállalkozás számára, akiknek az ajánlatait a következő időszakban a Mi itthon nyaralunk Facebook-oldalon fogjuk népszerűsíteni.

Ezzel párhuzamosan élménygyűjtő játékot is hirdetünk: akik legalább öt helyi vállalkozás vagy programszervező szolgáltatásait igénybe veszik a következő időszakban, Székelyudvarhelyhez kapcsolódó ajándékot vehetnek át a Tourinfo irodában.

Az itthon nyaralós fotókat is érdemes a #miitthonnyaralunk hashtag-gel ellátni, ezzel is segítve a program népszerűsítését.

Frissítés dátuma:
2020.08.06.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette