Helyi hivatalos közlöny

Csütörtökön, 2019. november 21-én reggel 8 és este 7 óra között a város egyik legrosszabb állapotban lévő gázhálózatán szűnik meg a szolgáltatás. A Delgaz Grid vállalat értesítése szerint a Csere, Domb, Baróti Szabó Dávid és az Imecs László utcák fogyasztóit csatlakoztatják az új vezetékhez.

Ezzel a munkálattal végre megszűnik a folyamatos gázszivárgás ezen a városrészen is.

A szóban forgó négy utca csatlakoztatása nagyon sok székelyudvarhelyi városrészt és utcát érint. Ezért szünetelni fog a gázszolgáltatás a munkálat ideje alatt a következő utcákban:

Móricz Zsigmond, Szászok tábora, Bem József, Napsugár, Csalóka, Nárcisz, Szemlér Ferenc, kerekerdői hegyivadász laktanya, Köveshágó, Kiss Gergely, Cserehát, Árpád tér, Tulipán, Rózsa, Kossuth Lajos, Kuvar, Soó Rezső, Tamási Áron, Sziget, Berek sétány, Hársfa sétány, Malom utca, 1918. december 1. utca, Berde Mózes, II. Rákóczi Ferenc, Budvár, Borsai rét, Sósfürdő, Medence, Éltetőkút, Park, Keskeny és Szeles János utca.

A munkálatok idejére kérjük az említett utcák lakóit, hogy zárják el a gázcsapokat, és csak a munkálatok befejeztével indítsák el azokat.

Frissítés dátuma:
2019.11.19.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette