Monitorul Oficial Local

Azi primarul orașului Gálfi Árpád i-a invitat pe reprezentanții mass media într-o vizită în teren la patinoarul artificial municipal pentru a-i arăta stadiul lucrărilor în care se află în acest moment obiectivul de lângă ștrandul municipal. Structura din metal precum și prelata specială a acoperișului sunt deja montate. Executantul lucrării pregătește fondul terenului pentru betonare.

În urma vizitei primarului municipiului făcută săptămâna trecută la București, am primit vești bune în legătură cu mai multe baze sportive din Odorhei. Urmărind strategia de sport a orașului mai multe obiective de investiții au fost introduse pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Astfel stadionul municipal împreună cu pista de atletism va fi reînnoită din banii guvernului. Totodată a fost introdus pe lista CNI un teren de fotbal sintetic din Odorhei, împreună cu alte 169 de terenuri din toată țara.

Realizarea obiectivului de investiții „Bazin de înnot, municipiul Odorheiu Secuiesc, județul Harghita” a fost și el introdus pe lista sinteză a subprogramului „Bazine de înnot” al Companiei Naționale de Investiții.

Data actualizării:
27.08.2019.

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic