Helyi hivatalos közlöny

A múlt héten közzétett ütemtervet követve újabb utcákban is elkezdi a gázszolgáltató az új gázvezeték lefektetését.

A kadicsfalvi városrészen, a Gát utcában ma kezdődik a teljes utcát érintő beruházás. Ennek megfelelően a Helyi Rendőrséggel közösen megtörtént a munkafelület megfelelő táblákkal való kijelölése. A munkálatok tervezett időtartama 2020. február 25–28., reggel 8 és délután 6 óra között. Amennyiben az időjárás kedvező marad, ezen a héten befejezik a fővezeték elhelyezését.

Ezzel párhuzamosan a Kuvar utcában az átvágásokat fogja betonozni a kivitelező, ezért holnap, február 26-án lezárják a Csere utca és a Kuvar utca közötti szakaszt, csütörtökön, február 27-én a szóban forgó utca másik részét.

A Tábor utca felső, a Gábor Áron és a Lorántffy Zsuzsanna utcák közötti egyirányú részét is lezárja a kivitelező cég. Az intézkedést szerdától péntekig, február 26–28. között, a 8 és 18 óra közötti időszakra kérte a szakcég. Kedvezőtlen időjárás esetén kérni fogják a jóváhagyás meghosszabbítását. Ezen a részen a fővezeték lefektetése mellett a bekötéseket is elvégzik, ezért szükséges a teljes lezárás.

Frissítés dátuma:
2020.02.25.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette