Helyi hivatalos közlöny

A tavalyi Honlapom a holnapom elnevezésű program után a Harghita Business Center újabb projektet hirdet a székelyudvarhelyi kis- és középvállalkozások számára.

Az elmúlt több mint egy év rávilágított arra, hogy az online tér nagyon sok olyan lehetőséget rejt, amely a vállalkozások számára kulcsfontosságúak lehetnek.

Ebből kiindulva indult útjára a Beindítjuk az e-céged projekt, amely a kis- és közepvállalkozásokat kívánja támogatni abban, hogy még eredményesebbé tegyék online tevékenységüket. A pályázat által lehetőséget adunk a honlappal már rendelkező cégeknek arra, hogy saját webshopot indítsanak.

Az elmúlt időszakban többször tapasztalhattuk, hogy az erős online jelenlét a változó járványügyi szabályozások közepette biztos alap tud lenni a cégek életében.

A most induló program célja, hogy az internetes jelenlétet tovább tudják fejleszteni a vállalkozások úgy, hogy értékesítési felületként is használják honlapjaikat.

Azon vállalkozások jelentkezhetnek, amelyek:

A projekt finanszírozója Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, partnerei a U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösség és a Harghita Business Center.

Folytatódik továbbá a Honlapom a holnapom program is. A következőkben a székelyudvarhelyi civil szervezetek pályázhatnak digitális névjegykártyára. A részletek ITT érhetők el.

Frissítés dátuma:
2021.11.08.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette