Helyi hivatalos közlöny

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala köszönetét és elismerését szeretné kifejezni azoknak a sportolóknak, edzőknek, csapatoknak, akik az elmúlt esztendőben elért eredményeikkel büszkévé tettek bennünket, székelyudvarhelyieket.

A városháza keretén belül működő sportkuratórium (a sport területén dolgozó szakemberek,  illetve Székelyudvarhely önkormányzatának sporttevékenységgel foglalkozó munkatársai) tagjai az erre a célra kidolgozott szabályzat alapján fogják kiválasztani a 2022-es év székelyudvarhelyi sportolóit, edzőit, csapatait, akiket 2023. február 25 -én díjazunk.

A városlakók február 12-én éjfélig küldhetik be javaslataikat, amelyek alapján a kuratórium összeállítja a javasolt sportolók, edzők és csapatok listáját, majd kiválasztja a díjazottakat. A javaslatokat ennek az űrlapnak a beküldésével küldhetik el:  Székelyudvarhelyi Sportgála 2022 – űrlap.

Egyéni sportág esetén Székelyudvarhelyen  született sportolók és edzők, csapatsportágnál pedig a székelyudvarhelyi székhellyel rendelkező csapatok eredményeit vesszük figyelembe.

„Az év sportolója 2022” elnevezésű sportgálát 2023. február 25-én tartjuk a székelyudvarhely polgármesteri hivatal Szent István termében.

Frissítés dátuma:
2023.02.02.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette