Helyi hivatalos közlöny

Hosszú évek óta húzódó probléma végére került ma pont. A Szászok tábora városrészen négy utca lakói számára vált elérhetővé a villanyhálózatra való csatlakozás. A Bem József, a Margaréta, Harmat és Nárciszrét utcák lakói jutnak civilizált körülmények között elektromos áramhoz.

A város és a villamossági vállalat közös beruházásának köszönhetően épült ki ez a villanyhálózat. A beruházás 79%-os arányban a város költségvetéséből valósult meg, több mint 958.000 lej értékben.

Így egy új transzformátor állomás, 800 méteres csatlakozási vezeték és mintegy 2,5 km gerincvezeték 17 elosztó ponttal került a tegnap áram alá.

Jó példája ez a fejlesztés a lakók, a szolgáltató és a város csapatmunkájának. Infrastrukturális fejlesztést ugyanis a város csak közterületen tud végezni, így szükség volt arra, hogy a lakók magánterületeinek egy része közterületté váljon. Ezt követően indulhatott el a tervezés és a kivitelezés. Jó volt az együttműködés a szolgáltatóval is, aki most már a szerződéskötéseket bonyolítja a fogyasztókkal.

Frissítés dátuma:
2020.01.29.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette