Helyi hivatalos közlöny

Van részed, van Telekkönyved annak a programnak a neve, amely által tovább folytatódik idén is az ingyenes telekkönyvezési szolgáltatás.

A székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal mezőgazdasági osztálya a lakosság tudomására hozza, hogy tovább folytatódnak az ingyenes telekkönyvezések 2019-ben is a mezőgazdasági külterületeken, a következő dűlőkben: Vadutca, Bükktető, Bükkoldal, Dávidnékútja, Átal, Kerekmező, Szőllő, Horvás, Laposkő, Szármány, Temetőkör, Szentkirályitag, Héjaszoly, Fehérviz, Csereponk, Nagyvápa, Nagykert, Nagyvölgy, Lókert, Cseplesztető, Verőfény, Paprakottya, Nagypuszta, Kicsipuszta, Szarkakőalja, Kőkép, Csorgótető, Csorgóoldal, Szénakert, Mogyoró.

A program által a fentebb említett dűlőkben levő területeikről a gazdák ingyenes telekkönyvhöz jutnak. A mezőgazdasági osztály munkatársai tájékoztató gyűlést fognak tartani az érintett gazdáknak. Az eseményről értesítőt is kaptak az érintettek.

A tájékoztató gyűlés időpontjai:

  • 1. 2019. november 5., kedd, délután 17 óra, bethlenfalvi KULTÚROTTHON,
  • 2. 2019. november 7., csütörtök, délután 17 óra, kadicsfalvi KULTÚROTTHON.

Felhívjuk az érintett gazdák figyelmét, hogy a kiértesítéseket vegyék át, a megjelölt időponton jelenjenek meg a polgármesteri hivatalban, hiszen mindenkinek saját érdeke, hogy a birtokok jogi helyzete rendeződjön.

Frissítés dátuma:
2019.11.05.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette