Helyi hivatalos közlöny

Átvette a kivitelező a munkaterületet a Bethlen Gábor utca közvilágításának modernizálása érdekében. Ma délelőtt a helyszínen találkoztak a szolgáltatók képviselői, a kivitelező, valamint a városháza munkatársai.

A megbeszélést követően a kivitelező megrendeli a munkálathoz szükséges eszközöket: aknákat, kábelcsatornákat, lámpaoszlopokat. Amint ezek megérkeznek, kezdődik a kivitelezés. A munkálat a benzinkút előtti részen kezdődik, onnan a kórház irányába fognak haladni, hogy a bethlenfalvi úton elkezdett utas munkálatok befejezését ne akadályozzák.

A közbeszerzésen nyertes jászvásári szakcég 2.735.451,79 lej összértékű szerződést kötöttünk.

A város saját beruházásaként megvalósuló fejlesztés a Bethlen Gábor utca, a kórház mellett található körforgalomtól a MOL benzinkútig tartó szakaszán fog megvalósulni. Az útszakasz mindkét oldalát érintő munkálat során összesen 58 darab, 8 méter magas fémoszlopot, 64 ledes lámpatestet, 31 darab, előre gyártott beton aknát fognak elhelyezni, amelyek fogyasztói csatlakozó pontok is lesznek egyben. A telekommunikációs vezetékeknek négy darab 63 mm átmérőjű védőcsövet helyeznek be a föld alá.

Frissítés dátuma:
2024.03.18.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette