Helyi hivatalos közlöny

Amint már közöltük a pályázati leadási határidőt április 30-ig meghosszabbítottuk minden pályázati területen. A rendkívüli helyzet miatt változott a pályázati dokumentáció összeállítási és leadási módja. Ebben kívánunk segítséget nyújtani.

A polgármesteri hivataltól az online ügyintézés révén e-mailen lehet igényelni az adóigazolást. Az első kérést ki kell nyomtatni és a kitöltést követően lepecsételni, szkennelni és elküldeni az ado@udvarhely.ro email címre. Kérjük, a levelükben jelezzék, hogy online várják az igazolást, így azt visszaküldik majd Önöknek az Önök által megadott e-mailcímre. Nem szükséges az eredeti példányt a pályázati dokumentációba tenni, megfelel az online változat is.

A székelyudvarhelyi táblabíróságtól is online lehet igényelni az adóigazolást. A második kérést ki kell nyomtatni, kitölteni, lepecsételni, szkennelni és elküldeni a jud-odorhei@just.ro  e-mail címre, vagy a 0266-215180 faxszámra. Itt fontos megjegyezni, hogy a bírósági igazoláshoz szükséges egy 4 lejes okmánybélyeg kifizetése, amelyet a www.ghiseul.ro honlapon lehet kifizetni. Ennek a kifizetését kell csatolni a kérés mellé a bíróságnak írt levélben. Megkérjük, levelükben jelezzék, hogy online várják az igazolást, így azt visszaküldik majd Önöknek az Önök által megadott e-mailcímre. Nem szükséges ezt sem eredeti változatban a pályázati dokumentációba, megfelel az online változat is.

Frissítés dátuma:
2021.05.10.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette