Helyi hivatalos közlöny

Az elmúlt napokban a székelyudvarhelyi városháza szociális igazgatóságára is megérkeztek a kormány által biztosított ingyenes maszkok.

A személyenként 50 darab egyszer használatos maszkot tartalmazó csomagokat a szociális segélyben, családi pótlékban részesülők, a kisnyugdíjasok (minimál nyugdíjban részesülő személyek), valamint a fogyatékkal élők számára osztja ki a hivatal illetékes igazgatósága.

A szociális segélyben és családi pótlékban részesülők már átvehették a maszkokat, holnap a kisnyugdíjasok, szerdán pedig a fogyatékkal élők számára tart kihelyezett rendkívüli fogadóórát a szociális igazgatóság az UCECOM iskola tornaterme előtt (Budvár utca 2–4. szám).

A fogyatékkal élők közül a kormány rendelete értelmében csak azok a személyek részesülnek a támogatásban, akik a szociális juttatásokon kívül nincs más jövedelmük.

A maszkokat naponta 10 és 13 óra között lehet átvenni a fent említett helyszínen. Csütörtökön és pénteken azokat a személyeket várják, akik a program szerint valamilyen oknál fogva nem tudták átvenni a csomagokat.

Frissítés dátuma:
2020.09.21.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette