Helyi hivatalos közlöny

Újabb, a múlt hetihez hasonló munkamegbeszélést tartott ma a városházán Fülöp-Székely István műszaki igazgató a gázvállalat, illetve a gödrök betömésével megbízott cég képviselőivel. A polgármesteri hivatal műszaki igazgatóságának vezetője a múlt heti munkálatok minőségével kapcsolatos észrevételeit vázolta. Kérte a szakcég képviselőit, hogy jobban figyeljenek a gödrök aszfaltozásra történő előkészítésére, valamint a leaszfaltozott felületek formájára, az illesztésekre. Ugyanakkor arra is felhívta az érintettek figyelmét, hogy több helyen nem megfelelően helyezték el a szellőzőket, hiszen azok nincsenek egy szinten a járófelülettel.

A megbeszélésen elhangzott, hogy hamarosan már nyomáspróbára kerül sor a József Attila utcában lefektetett új vezetéken. Külön kitértek a Varga Katalin utcára, ahol a vezetékcserével járó munkálatok nem az úttestet, hanem a járdát érintik, így hamarosan sor kerül az említett utcában lévő gödrök aszfaltozására is.

A korábban beütemezett Ugron Gábor utcai munkálatok késnek, hiszen a meghibásodások számának jelentős növekedése miatt először a Baróti Szabó Dávid utcában kezdi el a munkacsoport a gázvezeték teljes cseréjét.

Frissítés dátuma:
2019.05.21.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette