Helyi hivatalos közlöny

A SARS-CoV-2 vírus okozta világjárvány márciusban érte el térségünket, így március közepén a polgármester úr megbízásból megalakult városunkban a járványkezelő munkacsoport. A munkacsoport hat területen (egészségügy, városgazdálkodás, hivatali ügyintézés, szociális ügyek, kommunikáció és gazdaság) fejtette ki tevékenységét a járvány megelőzése érdekében, valamint az intézmények felkészítése által. 

A lehetőségeket kihasználva a munkacsoport elvégezte a rá bízott feladatokat, amit a városunkban történt alacsony esetszámok is igazolnak, sőt lehetőségeink szerint igyekeztünk segítséget nyújtani a szomszédos községek, városok számára is. A járvány jelenlegi fázisában már nincs szükség a munkacsoport további fenntartására, így megszüntetjük annak tevékenységét.

A továbbiakban a június 1-jétől életbe lépett szabályozások betartását a polgármesteri hivatal hagyományos szerkezeti kerete biztosítja.

A munkacsoport tevékenységéről bővebben itt olvashat:

A munkacsoport nevében továbbra is óvatosságra intjük városunk polgárait, hiszen mindannyian felelősek vagyunk magunk és családtagjaink egészségéért.

Jakab Attila, a válságkezelési munkacsoport vezetője

Frissítés dátuma:
2020.06.02.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette